Jak ksztaltowac zbiorowe stosunki pracy w Polsce lat dziewieczdiesiatych?
Redakčná diskusia poľských odborníkov o kolektívnych pracovných pomeroch. Ich modely a ako ich regulovať. Skúsenosti západných krajín. Definícia potrieb. Kooperatívny model. Okrúhly stôl. Bezkonfliktný model. Rakúsky model. Problém zamestnávateľov a partnerov. Vzťahy - odborová organizácia, zamestnávateľ a štát. Systém rokovania. Zhrnutie diskusie.