Kolektivní vyjednávání - vztah partnerů, nebo protivníků? - Filka, M.
Dve základné roviny, na ktorých budú hrať odbory svoje úlohy v nových ekonomických a spoločenských podmienkach. Distributívne a integračné formy kolektívneho vyjednávania, jeho ciele a spôsoby. Vplyv cieľavedomej sociálnej politiky na štrajkovú aktivitu zamestnancov.