Lidská dimenze v podnicích s režimem ESOP. - Klusák, M.
Charakteristika ekonomickej aktivity v USA na prelome 70. a 80. rokov. Zmena myslenia o človeku ako ekonomickom subjekte a o jeho motivácii. Charakteristika sociálneho styku v podniku s kultúrou inovatívneho podnikania. Obecné charakteristiky chovania tímu ako celku v chovaní jeho členov, zo skúseností špičkových firiem.