Motivacija social'noj aktivnosti rabotnikov gosudarstvennych predprijatij. - Dmitrenko, G.
Motivácia pracovníkov a jej formy (predaj akcií podniku, sociálna politika podniku). Zlaďovanie podmienok práce a života pracujúcich. Rozvoj sociálneho prostredia v pracovných kolektívoch. Motivácia k dosahovaniu cieľov.