Optimalizácia veľkosti pracovných kolektívov v poľnohospodárskych podnikoch. - Kadlečíková, Mária
Analýza problému veľkosti pracovných kolektívov v poľnohospodárskych podnikoch a možností optimalizácie ich veľkostných charakteristík. Udržanie vysokého výkonu pracovného kolektívu výmenou členov skupín. Doporučená veľkosť pracovných kolektívov s ohľadom na prechod na trhové hospodárstvo.