Plus dla spólek! - Kopycinska, D.
O poľskom prieskume spoločností a socialistických jednotiek, o hospodárení s pracovnou silou. Porovnanie využívania osobného faktora v nich. Do prieskumu bolo zapojených 20 spoločností a 20 štátnych podnikov v r. 1988 a 1989. Úroveň a štruktúra zamestnanosti v týchto jednotkách. Štruktúra odmeňovania. Podiel miezd na nákladoch a rentabilita faktora práce. Výsledky prieskumu.