Szakszervezeti munkaeröközvetítés Magyarországon 1945-1947 között. - Borisza, Gy
Činnosť Rady odborov pri sprostredkovaní pracovných síl v Maďarsku v rokoch 1945-1947. Vymedzenie úloh a právomocí odborov nariadením ministra priemyslu z roku 1946. Dôraz kladený na vyriešenie problému učňovského dorastu. Prechod na evidenciu a usmerňovanie pracovných síl v období plánovaného hospodárstva.