Zázračné léky neexistují - Schwarz, O.
Kritické zhodnotenie spôsobu samosprávnej účasti na riadení podnikov zamestnancami, ktorí vlastnia väčšinu účastín (ESOP). Využívanie metód riadenia uplatňovaných japonskou podnikateľskou školou britskými a americkými podnikateľmi. Hlavné črty japonskej školy riadenia.