Jak s minimální mzdou. - Žárovčík, M.
Vysvetlenie k najčastejšie sa opakujúcim otázkam týkajúcim sa výkladu nariadenia vlády ČSFR č. 99/1991 Zb., o určovaní minimálnej mzdy, a to k otázkam, či sa nariadenie týka aj vedľajších a súbežných pracovných pomerov, pracovných pomerov starobných dôchodcov, učňov v dobe odborného rozvoja, ako postupovať pri skrátených úväzkoch, z akých častí mzdových prostriedkov sa hradia doplatky do určenej výšky minimálnej mzdy.