<La> recuperación de los salarios reales en México en un entorno de reducción y estabilización inflacionarias. - Loría Díaz, E.
Analýza vývoja reálnych miezd v Mexiku od r. 1940 v kontexte s celkovým ekonomickým vývojom. Program stabilizácie a ekon. rastu z r. 1987 a jeho význam a úspechy. Plánovaný rast miezd v Národnom pláne rozvoja na r. 1989-94. Formulácia alternatívneho modelu zlepšenia reálnych miezd.