Mzdová reforma a kolektivní smlouvy na rok 1991. - Kahle, B.
Niektoré zásadné vplyvy mzdovej reformy schválenej vládou ČSFR dňa 17.12.1990 na spôsob a výšku odmeňovania na základe kolektívneho vyjednávania. Zásady systému odmeňovania v podnikateľskej sfére. Obsah mzdovej časti kolektívnych zmlúv.