Spor o minimum. - Miller, P.
Určenie životného minima ako miery chudoby a kritéria pre poskytnutie sociálnej pomoci ako naliehavá požiadavka. Metodika určenia životného minima v ČSFR. Navrhnutá veličina životného minima s predpokladanou účinnosťou od 1.7.1991 by mala byť vždy znova posudzovaná v prípade, že životné náklady vzrastú o viac ako 10 perc. a upravená podľa konkrétnej situácie. Rozpory v jednaní tripartitnej rady.