K problémům dalšího vzdělávání řídících pracovníků. - Rošický, S.
Zvyšovanie nárokov na kvalifikáciu riadiacich pracovníkov pri prechode na trhovú ekonomiku. Zhodnotenie súčasného stavu ďalšieho vzdelávania riadiacich pracovníkov. Obsahové a organizačné zameranie tohto vzdelávania.