Monopolistic competition, costs of adjustment and the behaviour of European manufacturing employment. - Burda, Michael C.
Dynamický model zamestnanosti v podmienkach monopolnej konkurencie s uplatnením údajov z výroby v Európe a USA. Dôkazy o monopolne konkurenčnom správaní boli zistené iba vo väčších ekonomikách Európy.