Tests of alternative wage employment bargaining models with an application to the UK aggregate labour market. - Alogoskoufis, G.
Návrh skúšky s rozlíšením alternatívnych modelov vyjednávania o mzdách a zamestnaní. Skúška sa aplikuje na model Layarda a Nickella celkového trhu práce v Spojenom kráľovstve.