Jak zprostředkovávají práci v Nizozemsku. - Mareš, Petr
Regulácia nezamestnanosti v Holandsku na národnej, regionálnej a lokálnej úrovni. Dôraz na reguláciu nezamestnanosti na lokálnej úrovni a na kontakt nezamestnaného s príslušným pracovným úradom. Popis trajektu, ako postupu, pri ktorom sa zlaďujú možnosti nezamestnaného jedinca a ponuka pracovných príležitostí. Systém pracovného výcviku. Aktívna politika pracovných úradov.