Kvalifikační a věková struktura nezaměstnaných. Trh práce v pohybu. - Frýdmanová, Marie
Výsledky prieskumu uskutočneného v marci 1991 v ČR ukazujú, že najväčšie zastúpenie v nezamestnanosti majú uchádzači so základným vzdelaním (33,7 perc.), najnižšie vysokoškoláci (7,2 perc.). Z hľadiska vekovej štruktúry majú najvyšší podiel na celkovej nezamestnanosti uchádzači vo veku do 25 rokov. Údaje o dĺžke nezamestnanosti a o regionálnom rozložení nezamestnanosti.