Vývoj půdního fondu a využití půdy.
Štatistické údaje o využívaní pôdneho fondu a jeho vývoji v rokoch 1975-1990. Druhy pozemkov (kultúr), vývoj plôch poľnohospodárskej pôdy podľa jednotlivých krajov a sektorov. Plochy osevu zrnín, zemiakov, cukrovej repy a krmív.