Wohnungsbaufinanzierung in Berlin. - Wunsch, H.
Zmeny, ktoré vyvolalo v stavebnej činnosti prekonanie uzavretosti Západného Berlína po zjednotení Nemecka. Úlohy berlínskeho reálneho úverového ústavu, ktorý poskytuje úver zaistený zástavnými lístkami na nemovitosti a iných úverových ústavov pri výstavbe bytov v Berlíne. Prekážky v činnosti reálneho úverového ústavu. Štátne dotácie.