non-profit szervezetek a szervezö szemével. - Farkas, F.
Okruh neziskových organizácií v MR podľa pripravených návrhov zákona. Tendencie časti neziskových organizácií smerom k samofinancovaniu. Špecifické vlastnosti neziskových organizácií v oblasti organizácie a riadenia.