Inkubátory impulsem inovací. Malé a střední podniky. - Bochenek, M.
Podpora malých a stredných podnikov patrí medzi priority hospodárskej politiky v ČSFR. Dôležitosť aplikácie zahraničných skúseností. Aplikovateľné skúsenosti z činnosti tzv. obchodných a technologických inkubátorov, ktoré prispievajú k rozvoju malých a stredných podnikov.