<The> New Environment and Options for small Firms in Poland. - Gwiazda, A.
Rast významu malých súkromných podnikov pri vytváraní konkurenčného prostredia na poľskom trhu. Vyššia efektívnosť a flexibilita v porovnaní s veľkými štátnymi podnikmi. Údaje o počte malých súkromných podnikov a ich zamestnancov v r. 1985-1988 podľa odvetví.