Address by the Governor of the Banco de Espaňa at the presentation organised by the APD in connection with the "Results of the Central Balance Sheet Office".
Príspevok guvernéra Španielskej banky na zasadaní organizovanom APD (Španielska spoločnosť pre rozvoj managementu) v Madride v novembri 1990 v súvislosti s výsledkami "Ústredného bilančného úradu". 8 rokov trvania APD. Diskusia o výsledkoch činnosti nefinančných firiem za r. 1990 spadajúcich pod Ústredný bilančný úrad. Činnosť Ústredného bilančného úradu v r. 1990.