Finanční hospodaření společností s ručením omezeným. - Beneš, L.
Charakter spoločnosti s ručením obmedzeným (s.r.o.) podľa zákona č. 103/90 Zb. Obsah zmluvy o spoločnosti s.r.o. Kmeňový majetok a finančné fondy. Rozdeľovanie zisku a náhrada strát. Právne predpisy a zákony pre zdaňovanie spoločnosti s.r.o. Výhody liberalizovaného finančného hospodárenia spoločnosti s.r.o. a predpoklady širokého uplatnenia tejto právnej organizačnej formy v ČSFR.