Individual'noje vosproizvodstvo i jego formy. Predprinimatel'stvo. Materialy k lekcii. - Jefimova, J.
Prechod k trhu mení miesto a úlohu podniku v systéme výrobných vzťahov a zvyšuje význam výučby otázok podnikateľskej činnosti. Návrh na rozdelenie tejto problematiky na 5 hlavných častí: 1. Podstata, základné črty a formy podnikov. 2. Pracovný kolektív a jeho záujmy. 3. Podnikanie ako typ hospodárenia. 4. Chozrasčotná forma reprodukcie podniku. 5. Výrobné náklady a dôchodky podniku.