K postavení soukromého podnikání v národním hospodářství. - Schulz, J.
Vyjasnenie pojmov "všeľudové" (štátne a komunálne) a družstevné vlastníctvo a súkromné vlastníctvo v pravom slova zmysle. Úvahy o postavení súkromného podnikania. Charakteristické črty súkromného podnikania.