Wplyw recesji na postepowanie przedsiebiorstw "uspolecznionych". - Lipinski, Jan
Pohľad na niektoré dôležité dôsledky minuloročného (1990) hospodárskeho poklesu a terajšej ekonomickej depresie v Poľsku. Typické motívy správania sa vedenia podnikov vedených podľa starých metód riadenia. Autor sa opiera o empirické, štatistické a anketové údaje, ku ktorým pripája vlastné úvahy.