Zarys komercjalizacji przedsiebiorstw panstwowych. - Wasilewski, L.
Čo treba riešiť, aby sa starý poľský systém priblížil trhovému hospodárstvu. Vzťahy socialistických jednotiek k hospodárskym subjektom pri podnikaní v rámci trhového hospodárstva. Subjekty obchodného práva. Hospodárske zmluvy o kúpe a predaji. Spolupráca s bankovým systémom. Konkurencia. Jednotný daňový systém. Nájomná práca.