Sloužit celé podnikatelské sféře. O postavení a roli čs. obchodní a průmyslové komory jsme hovořili s jejim generálním tajemníkem JUDr. Ing. V. Burešem. - Bureš, V.
Rozhovor s generálnym tajomníkom V. Burešom o postavení a úlohách ČSOPK. Zameranie činností na podnikateľskú sféru, pomoc malým a stredným súkromným podnikateľom pri zakladaní ich firiem a pri nadväzovaní kontaktov so zahraničnými firmami. Výhody členstva v komore i pre súkromné podniky.