Aspectos de finanzas públicas para 1991.
Vývoj mexickej ekonomiky v r. 1990 a základné smery vývoja na r. 1991. Aspekty finančného vývoja v r. 1991 - rokovania o zahraničnom zadlžení v marci 1990. Politika príjmov a výdavkov. Rozpočet na r. 1991 v porovnaní s r. 1990. Investície.