Financial reforms essential in Eastern European economies.
Obsah referátu medzinárodného ekonomického konzultanta L. J. Brainarda o doterajších snahách krajín východnej Európy o finančné reformy, dôvody ich neúspechu, návrhy nového prístupu k reformám. Nevyhnutnosť prepojenia bankovej reformy a privatizácie podnikov.