Hinweise zur Haushaltsplanung 1991. - Richter, H.
Rozpočtové právo SRN je základom pre tvorbu a rozpracovanie rozpočtových plánov na rok 1991 aj pre východonemecké spolkové krajiny. Poradenská služba pre mestá a obce pri zostavovaní rozpočtov. Problematika poplatkov a príspevkov, príjmy z daní. Úverová politika v rámci rozpočtov.