<The> makroeconomic implications of financial deregulation. - Melitz, J.
Možné makroekonomické dôsledky deregulácie financií v inštituciálnom prostredí, kde deregulácia zvyšuje bankové riziká. Prechod na dereguláciu financií ukazuje na možnosť vzniku viacerých problémov, ktoré budú pravdepodobne vyžadovať postupný prístup k stacionárnej rovnováhe.