Úloha účtovných výkazov v informačnom systéme podniku. 2. - Šlosárová, Anna
Uplatňovanie finančnej situácie podniku na podklade údajov súvahy. Finančné vyjadrenie hospodárskych prostriedkov podniku. Informácie o finančnej základni podniku a platobnej schopnosti podniku. Využitie údajov výsledovky pre riadenie. Výpočet hlavných ukazovateľov vo výsledovke. Ukazovatele konštruované na podklade účtovných výkazov.