Daně v zahraničněobchodní činnosti podnikatelů. - Aleš, Jan
Nové formy daní v ČSFR na základe zákona 105/1990 Zb. o súkromnom podnikaní občanov. Zdanenie a sadzba dane pri dôchodkovej dani, dane z objemu miezd, dane zaplatené v cudzine a dane z obratu (pridanej hodnoty). Zdaňovanie v cudzine a formy daní.