Einführung in die Abgabenordnung der Bundesrepublik Deutschland. - Koehnen, R.
Poriadok odvodov SRN platí od 1.7.1990 aj pre NDR. Vytvára sa tak pre všetky druhy daní jednotný zákonný predpis. Zahŕňa základné určenia všeobecného daňového práva, ako aj daňových správnych postupov. Oblasti platnosti odvodového poriadku. Vzťah medzi daňami a dlhmi.