New competition in financial services. - Ennew, C.T
Skúmanie účinkov konkurencie u inštitúcií poskytujúcich finančné služby z hľadiska strategického a organizačného riadenia. Prechod finančných ústavov na priamu konkurenciu v sektore, najmä pokiaľ ide o zmeny orientácie z ponuky na dopyt. Posuny v stratégii, rezultujúce z potreby organizačných zmien v súvislosti s novou produkciou a manažérskymi problémami.