Chancen und Strategien der Auslandsbanken in Deutschland. - Kaven, J.P
Počet filiálok zahraničných bánk v Nemecku, ich základný kapitál a podiel na bankových transakciách. Konkurencieschopnosť týchto bánk a nimi poskytované služby. Služby pre iné domáce banky a vlastné transakcie zahraničných bánk. Vzťah zahraničných bánk k zákazníkom. Šance švajčiarskych bánk.