Closing address by the Governor of the Banco de Espaňa at the "Business with Spain" conference organised by the "Financial Times".
Záverečný prejav guvernéra Španielskej banky na konferencii "Obchod so Španielskom" organizovanej denníkom "Financial Times" v Madride v novembri 1990. Unifikácia bankových systémov v rámci EHS k 1.1.1993 a jej dopad a význam pre Španielsko. Dohoda o voľnom pohybe kapitálu v rámci EHS. Liberalizácia toku kapitálu.