<Die> Wohnungsbaukreditanstalten. - Ullrich, E.
Úlohy bytovej výstavby po II. svetovej vojne. Právne zabezpečenie činnosti špecializovaných úverových ústavov pre bytovú výstavbu. Plnenie sociálnych úloh špecializovanými úverovými ústavmi a ich zvláštne postavenie v konkurencii. Osvedčené postupy pri úverovaní a pomoc štátu.