Krok do světa byznysu. - Šubert, K.
Rozhovor s K. Šubertom, poradcom generálneho riaditeľa Investičnej banky o koncepcii činnosti Investičnej banky (vznik 1.1.1990) a o službách pre podnikateľskú sféru. Perspektívy rozvoja medzinárodnej spolupráce. Problematika úrokových sadzieb.