Synergieeffekte ind der Bankwirtschaft. - Hahn, O.
Niektoré nedostatky v rozvoji integračných foriem medzi bankami v SRN. Potreba nového zákona o hypotečných bankách. Provincionalizmus nemeckých búrz movitostí. Problém miery koncentrácie búrz. Komputerizácia na burzách. Zmeny v územnom členení Nemecka a efektívnosti rady centrálnej banky.