Öffentlich-rechtliche Kreditinstitute und Privatbankiers. - Schütz, A.
Podiel súkromných bánk, verejnoprávnych úverových ústavov a bankových družstiev na celkovom počte úverových inštitúcií v SRN. Počet úverových ústavov a tzv. voľných sporiteľní. Odlišnosti súkromných bánk v štruktúre a obsahu činnosti a personálnej štruktúre. Spolupráca veľkých verejných bánk a súkromných bánk. Špeciálne banky. Centrálny úverový výbor.