DM-Eröfnungsbilanz: Grundlagen, Probleme und Erkenntnisse für die weitere Arbeit. - Grumbkow, G. von
Prechod k novému menovému systému a zmenené hospodárske podmienky pri úvodnej bilancii DM vo východonemeckých spolkových krajinách. Hodnotenie bilancie z hľadiska ohodnocovania majetku a dlhov podniku. Problémy s ohodnotením jednotlivých bilančných položiek: nemateriálne položky, pôda, stavby a zariadenia, zásoby.