Repressed inflation, queuing and the resale of goods in a centrally planned economy. - Bennett, J.
Preformulovanie Barro-Grossmanovho inflačného modelu zahrňujúce program prideľovania tovarov, ktorý je široko uplatňovaný v centrálne plánovaných ekonomikách ako neformálna fronta na nákup. Tým sa do modelu zahrňuje aj prax súkromného odpredaja tovarov.