<The> non-neutrality of inflation for international capital movements. - Sinn, H.-W
Účinok jednostranných zmien v miere inflácie na medzinárodné presuny kapitálu. Modelom sa vyvracia názor, že inflácia bude neutrálna vo svete s dokonalým predvídaním a beznákladovým rozhodovaním. Za zmiernených podmienok však národná inflácia nutne vyúsťuje do vývozu kapitálu.