Learning, corporate control and performance requeirements in venture capital contracts. - Chan, Y.-S
Základy teórie kvalifikovanosti pri výkone kontraktácií obchodných spoločností. Základné funkcie modernej ekonomiky. Pojem, význam a postavenie rizika na trhu kapitálu. Obchodné riziko ako základný dynamický prvok podnikania. Ekonomická analýza rizika. Model úspešnej podnikateľskej činnosti spoločnosti.