Účastinárstvo ako forma vlastníctva a podnikania v trhovej ekonomike a zamestnanecká participácia. - Fidrmuc, J.
Prednosti účastinnej formy vlastníctva a podnikania. Formy zamestnaneckej participácie na vlastníctve účastín. Rozvoj vnútropodnikateľstva na základe vnútropodnikového účastinárstva. Demokratizácia vlastníctva, vytváranie reálnej zodpovednosti reálneho kolektívneho vlastníka.