Finanzierungshilfen für die östlichen Bundesländer. - Müller-Kästner, B.
Modernizácia hospodárstva bývalej NDR. Pokles dopytu po úvere po zjednotení Nemecka.Program transformácie hospodárstva bývalej NDR. Úverovanie v oblasti bytovej politiky na sanáciu a modernizáciu bytového fondu. Úverovanie komunálneho hospodárstva. Ochrana životného prostredia. Spolupráca s úradom pre správu majetku.