Kreditwürdigkeit von Unternehmen: nach welchen Kriterien übererprüfen? - Gonschorek, D.
K základným kritériám vierohodnosti podniku z hľadiska poskytnutia úverov patria: hospodárske pomery, dôvera a právne vzťahy. Analýza podniku sa vzťahuje na vecné tematické súvislosti: trh a výrobok, riadenie, výkony, finančné hospodárstvo. Zhodnotenie podniku na základe analýzy predností a slabých miest.